Hocaköy İlkokulu

Vizyon: KENDİNİ VE ÇEVRESİNİ BİLEN BİREYLER YETİŞTİRMEK

Misyon: İlköğretim programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda öğrencilerimize; A)KİŞİSEL AÇIDAN: 1.İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak. 2.Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak. 3.Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebile, bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. B) TOPLUMSAL AÇIDAN: 1. Atatürk ilke ve inkılâpların, T.C.anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen, milli, toplumsal değerlere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak. C) İNSAN İLİŞKİLERİ BAKIMINDAN: 1.başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi, mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04823572005

WEB - https://hocakoyi.meb.k12.tr

Adres - HOCAKÖY MAH. HOCAKÖY KÜME EVLERİ HOCAKÖY ORTAOKULU BLOK NO 49 KIZILTEPE / MARDİN

Yerleşim Yeri - HOCAKÖY MAHALLESİ KIZILTEPE MARDİN

Ulaşım 15 DAKİKADA BİR KIZILTEPE MERKEZDEN KÖYÜMÜZE MİNİBÜS GELMEKTE